på Wendy Williams idag

på Wendy Williams idag

Om du fortfarande behöver köpa gåvor till viktiga kvinnor i ditt liv kanske du vill ställa in på The Wendy Williams Show idag. Du får en lista över semester måste ha, och ännu viktigare, se Kansas City start Trellie får nationell exponering för sin första produkt, en fashionabel samtalsanmälan som klämmer på väskor och plånböcker. på 38 The Spot i Kansas City, men titta på showen för andra städer som lyfter fram heta presentartiklar för kvinnor, vilket är en strålkastare som de flesta startups sällan hittar. Men det hela ingår i planen för co grundare Claude Aldridge och Jason Reid.

typ av alltid försökt att tänka utanför Kansas City, sa Aldridge Silicon Prairie News. kände alltid att det var viktigt att växa våra rötter här, men för att lyckas måste vi komma ut ur vår komfortzon. Det hur vi kom fram till att arbeta med de två personer vi jobbar med för att få det här utseendet. inget garanterat för Gå Ner ett Kilo I Veckan TV på dagtid, sade han, men de förväntar sig att de gör det slutliga snittet som alla ser som listan är den presenterade delen av dagens show. Samstiftarna gjorde att det händer genom inroads med de nya relationerna och gick sedan igenom en formell urvalsprocess.

Det var bara början för Trellie men Aldridge (långt till vänster) sa. Den första produkten går på två tredubbla A-batterier och fungerar via Bluetooth-enheter för att Gå Ner I Vikt Snabbt Piller ringa eller tända på utsidan av en väska, så att begravda mobiltelefoner inte översätter till Gå Ner I Vikt På En Vecka missade samtal. Enheten blinkar också i en timme när ett samtal missades. Och efter mycket forskning i branschen har Aldridge och Reid (längst till höger) funnit en bred öppen ras för att skapa tech designad för kvinnor.

verkligen anmärkningsvärt att människor glömde kvinnorna när de designade teknik, sa Aldridge. Vi fann att kvinnor bryr sig om mycket olika saker. Män letar efter massor av funktioner. Kvinnor letar efter enkla, snygga sätt att spara tid och öka effektiviteten. Det är för närvarande i forsknings- och utvecklingsfasen för sin andra produkt och har planer för mer efter det.

(Besökt 1 gånger, 1 besök idag)

PopularNewSimple Strat positionerat för hög tillväxt i marknadsföringsstrategin rymden Missouri-baserade Lean Media stänger $ 500,000 i Seed Funding KC: s Sprint Accelerator bygger community, tillkännager nya klass K State Launch utmaningar studenter av alla bakgrunder för att vara entreprenörer SPN Kärnor: Nyheter från hela Prairie SPN Kärnor: Nyheter från hela Prairie Simple Strat positionerade för hög tillväxt i marknadsstrategisutrymmet K State Launch utmanar studenter av alla bakgrunder att vara entreprenörer KC: s Sprint Accelerator bygger samhälle, tillkännager ny klass Missouri-baserad Lean Media stänger 500 000 USD i fröfinansiering