På toppen av den sportrika listan

På toppen av den sportrika listan

Dina nyheter hur du vill ha det.

På språng och ingen tid för att avsluta den historien just nu? Dina nyheter är platsen för att du kan spara innehåll för att läsa senare från vilken enhet som helst. Registrera med oss ​​och innehållet du spara kommer att visas här så att du Gå Ner I Vikt Snabbt kan komma åt dem för att läsa senare.

Rural Driven Motoring Photos Pussel QuizzesCrime Politik Hälsa Utbildning Miljö NZ Herald Focus Premium Indepth InfographicsWeather NZH Lokal fokus Den nordliga advokaten The Northland Age The Aucklander Hamilton News Bay of Plenty Times Hawke s Bay Today Rotorua Daily Post Wanganui Chronicle Stratford Press Manawatu Guardian Kapiti News Horowhenua Chronicle Te Awamutu Courier Commonwealth Games s Scen RugbyFootball Netboll Basket Golf Motorsport

Segling Hockey Tennis Skålar UFC Parker v Joshua Atletik Triathlon Racing Amerikanska s Small Opinion Personlig Finans Valuta Bord Ekonomi Deloitte Top 200Herald Homes Sann Commercial Spy TV Filmer Böcker Musik Kultur Sidorört Mode Skönhet Mat Dryck

Förhållanden Välbefinnande Gå Ner I Vikt Snabbt Piller Husdjur Djur Bita Viva Canvas Horoskop Afrika Americas Går Man Ner I Vikt Asien Europa Europa Mellanöstern NZPacific Sudoku Codecracker Crosswords Ordsök Dagliga frågesporter

Super Rugby All Blacks Lions Tour Rugby Champs NPC Six Nations Black Caps Inhemsk Cricket F1 V8 Rally Indycar Cyklar Speedway GT NASCAR Drifting Driven Recept Restaurangrecensioner

Nya Zeelands basketbollare Steven Adams tros ha skrivit en deal värd hundra och fyrtio miljoner dollar för att stanna hos Oklahoma City Thunder. Ett antal amerikanska medieaffärer rapporterar att både Adams och framåt Victor Olapido har nått villkor med NBA-klubben. Belinda Henley pratar med Brenton Vannisselroy om Steven Adams nya NBA-kontrakt.

Dela via e-post Dela på Facebook Dela på Twitter Visa mer Bookmark this article Dela på Facebook facebook

Dela på Twitter twitter

Dela via e-postadress

Dela på LinkedIn linkedin

Dela på Google Plus google plus

Dela på Whatsapp whatsapp

Dela på Pinterest pinterest

Dela på Reddit reddit

Steven Adams är inte på väg att vajla på toppen av Nya Zeelands sports rika lista han kommer att springa in i en helt ny stratosfär.