på Thanksgiving Day

på Thanksgiving Day

‘Kohl’ s är den mest övertygande shoppingdestinationen för hela familjen denna högsäsong med vår starka portfölj av eftertraktade nationella och privata varumärken, vårt omfattande online sortiment och en djup lista över spännande produkter som är nya för Kohl i år , säger Kevin Mansell, Går Man Ner I Vikt Kohl ordförande, verkställande direktör och president. är väl positionerade för att leverera på vår vision att vara den mest engagerande återförsäljaren i Amerika med vårt banbrytande Yes2You Rewards-program, åter lanseringen av vår förbättrade Kohl App som kommer att förbättra kundens mobila upplevelse, snabbare sätt att leverera online order och, Naturligtvis är våra fantastiska butiksföreningar som är bemyndigade att säga ‘Ja’ och leverera den enastående kundservice vi är kända för. SavingsKohl’s är destinationen för det bästa värdet denna semester och erbjuder spännande erbjudanden och sparande erbjudanden under hela säsongen. Nytt det här Kunder som registrerar sig för Kohls nyaYes2You Rewards-program kommer att hitta extra besparingar varje gång de handlar. Kohls innovativa tillvägagångssätt till kundlojalitet är inriktat på att bygga djupare relationer med kunderna samtidigt som det ger ännu mer värde genom att tjäna poäng på varje inköp. Med Yes2You Belöningar, kommer medlemmarna att spara, dela och bli uppskattade med spännande exklusiva erbjudanden och möjligheter att tjäna bonuspoäng oavsett hur de betalar utan gräns för intjänade poäng och ingen kostnad för att gå med. För de som söker extra besparingar får våra Chocks Chargecustomers exklusiva rabatter 12 tider per år och endast i begränsad tid, kommer kunderna att spara minst 15 procent på sina första dagsköp när de öppnar en Kohl Charge. Dessutom kan kunderna kombinera sina Kohls Charge-rabatter med våra otroliga försäljningspriser och specialerbjudanden till maximera sina besparingar. Kokhls Gå Ner I Vikt Snabbt Piller är glada att kunna meddela att kunderna kommer att hitta en snabbare och vänligare Kohls App-lansering precis i tid för semestershopping på farten. Den helt nya designen gör det möjligt för kunderna att bläddra och handla per kategori, hantera och lösa in sina YES2You Rewardpoints enkelt och enkelt skanna sina Kohls Cashand-sparandeerbjudanden till sin mobil plånbok som ska användas i butik vid kassan. För extra bekvämlighet under upptagen säsong, Kohl s kommer att ge möjlighet att köpa varor online och hämta i butik på mer än 100 platser. Kunder som hämtar sitt köp får tillgång till premierade, utpekade parkeringsplatser. Kohl s testar också Google Expressins utdelningsområden där Google Express-medlemmar kan handla lokala butiker på nätet och få föremål utdelade på samma dag eller över natten. Kohls s är enstansbutiken för hela familjen med våra främsta nationella varumärken som Disney, Keurig , KitchenAid, Gaiam, Nike, Levi och så vidare till våra exklusiva privata etiketter, inklusive Simply Vera Vera Wang, Princess Vera Wang, Rockrepubliken, Jennifer Lopez-samlingen, LC Lauren Conrad, Marc Anthony-samlingen, Dana Buchman, Bobby Flay och Food Network .Hot Electronics: Topping önskelistor år efter år kommer kunderna att hitta ett enormt sortiment av thehottest electronicsincluding items fromFitbit, Beats by Dr. Kunderna Gå Ner ett Kilo I Veckan hittar exklusiva Disney märkesbarns kläder från Jumping Beans, fashionabla stilarter från ‘D Signed’ och adorableKohl s Caresbooks och plysch med älskade Disney berättelser och karaktärer familjer kommer att vårda för alltid. Kohl s kommer också att skicka vår favorit Frysta plockar everyFridaythis holiday.To p Leksaker: Kohls s har ett djupt urval av de senaste nycklarna och brandsevery barndrömmer som Teenage Mutant Ninja Turtles, Fisher Price, Zoomer, Melissa Doug, Nerf, Step2, Play Doh, Barbie och Playskool. Aktiv och Wellness: Kohl ‘ s har allt som behövs för att sparka start säsongen med välbefinnande i åtanke från att spåra daglig träning med Fitbit och Jawbone och blanda smoothies med NutriBullet och Ninja, till helt nya apparater, utrustning och tillbehör från toppmärken som Nike, Adidas, Gaiam, FILA SPORT, ASICS och Mer.