På kristendomen

På kristendomen

DEAR REV. GRAHAM: Jag bor tillfälligt i ditt land medan jag går på grundskolan. Vänligen förklara jul till mig. Jag trodde att det skulle vara en religiös helgdag, men från vad jag såg förra året antar jag att jag har fel. Han föddes i en liten by i ett dunkelt hörn av det romerska riket, men idag finns hans anhängare i nästan alla länder.

Jag är emellertid rädd för att många människor idag har glömt Gå Ner ett Kilo I Veckan bort den ursprungliga meningen med jul. I stället har det blivit allt mer sekulärt och kommersialiserat, med fokusering främst på presentgivande eller semesterfester Viktminskning Tabletter eller familjesamlingar. Dessa Gå Ner I Vikt Snabbt är inte nödvändigtvis fel men alltför ofta förlorar vi den sanna meningen med jul, och vi misslyckas med att reflektera över den allra största julklappen av alla: Guds gåva av Hans Son, Jesus Kristus, för vår frälsning.

Under denna julsäsong hoppas jag att du kommer att se bortom reklamen och de trånga butikerna och i stället upptäcka den sanna meningen med jul. Om du aldrig varit i en kristen kyrka, ta tid för att delta i en jultjänst på en kyrka nära dig du skulle bli varmt välkommen. Dessutom uppmanar jag dig att hitta en bibel och läsa om Jesu födelse och liv i avsnittet Nya testamentet.

Den verkliga frågan är dock detta: Varför firar vi födelsen av Jesus? Anledningen är att han var Guds Son, som kom ner från himlen för att rädda oss från våra synder. Som bibeln säger, ‘ingen har någonsin sett Gud, men den ena och endast Sonen har gjort honom känd’ (Johannes 1:18).

Detta dokument får inte skrivas ut utan det uttryckliga skriftliga tillståndet från Northwest Arkansas Newspapers LLC. Läs våra användarvillkor eller kontakta oss. Associated Press-text, foto, grafik, ljud och / eller videomaterial får inte publiceras, sändas, omskrivas för sändning eller publicering eller omfördelas direkt eller indirekt i något medium. Varken dessa AP-material eller någon del därav kan lagras i en dator förutom personlig och icke-kommersiell användning. AP kommer inte att hållas ansvarig för eventuella förseningar, felaktigheter, fel eller försummelser därifrån eller vid överföring eller leverans av hela eller någon del därav eller för eventuella skador som härrör från något av föregående.